Author

HELLO DEAR FRIENDS! YES, I AM ADDRESSING YOU!

 

Welcome to my blog!

My name is Mel. I’m a female, a curly-cute one🙂 living in Jakarta, Indonesia.

I loved blogging but have stopped dong it since…some time. But now that it’s not easy to post thing on facebook (office rules and ethic-rules – we can talk about it later), I now have the excitement to post things, especially photos, to this pinkish blog of mine. Just for info, I do it by email which makes it supereasy!!

So many messiness will you find in the blog. I will try to fix it from time to time. Anyway, who does not like essi, hey?😀

Though the blog does not necessarily directed to public interest, haha it’s way too personal I guess, I hope you can find the spirit of love in here🙂

 

God bless us❤

5 thoughts on “Author

  1. Melinski..
    Dirimyu punya blog baru tapi ga bilang2..ini aja gw taunya gara2 nge-search di google ttg jadwal Thomas-Uber. Dapetnya blog lo n pas baca, kayanya gw kenal, (Ita, Ebi, Marlene, dan insiden Peter Gade itu?!? Gw n Ami kan juga ikutan nonton)

    pengen nonton semifinal-nya nih..nonton bareng yukk!!

  2. heheheee.iya miiir..wong baru bikin juga, en mood-moodan, jadi belum worldwide kabar2i dulu.. huhuuu..akuw liat blogmuuw…kereen… Hmmm..semifinal yah.. gw gatau bisa pa ga… tapi mau banget!! kalo final kayanya pasti deh bu… gw yakin indonesia masup pinal soalnyeeeee😀

  3. salam kenal mw nanya ni, tw tempat penginapan murah di dkt komdak gak? aq ni ada undangan temen aq nikah di Gd.tifa kemala polda metro jaya. bingung ni….mohon infonya ,,makasih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s