Apa wedding-song list anda?

just to illustrate.. tapi kerren bangeeet ;DHuwhuuuw.. these are my favorites… my top eleven. mengharu-biru dan menggugah semangat mellow-mellow deh kalo dengerin these ones… Kalau Anda?

 

 

11. I’ll Always Be Right There – Bryan Adams

10. I finally find someone | Bryan adams & Barbra Streisand

9. Accidently in Love | Counting Crows

8. I wanna grow old with you | Adam Sandler

7. A whole new world | Peabo Bryson

6. All the love in the world | The Corrs

5. From this moment | Shania Twain

4. How do I live | Lee Ann Rhymes

3. Thank God I found you | Mariah Carey & 98 Degrees

2. We could be in love | Lea Salonga & Brad Cane

1. I need to be next to you | Leigh Nash

One thought on “Apa wedding-song list anda?

  1. Wah, jadi ada 11 wedding song list mu, Unyil. Dan kukira ‘I Wanna Grow Old With U’ ada di list #1… hihi…mungkin nanti ketika kamu menikah, souvenirnya bisa CD lagu2 wedding song list-mu aja! Gimana?! seru kaaan??!!! Pasti Romantis baaaaaangeet deeeh…hihi….
    Kalo wedding song suami gue, adalah lagu Kahitna yang Tak Sebebas Merpati. Lagu gue sendiri sih, sebenernya apa aja, ngga hanya terbatas dengan lirik “..dan kubertanya…maukah kau terima..pinangan tanpa…sisa cinta yang lain..Rona bahagia..terpancar dari anggukan..”. Keep posting your smart ideas Unyil!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s